Δωρεάν Αποστολή
με αγορές άνω των 40€

Αντιμετωπίστε άμεσα και αποτελεσματικά τη γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση και το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου

Η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση και το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου είναι οι δύο συχνότερες νόσοι του πεπτικού μας συστήματος.

Η μεν πρώτη είναι η άνοδος γαστρικού περιεχομένου από το στομάχι στον οισοφάγο και μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ενοχλητική για τον πάσχοντα, δυσκολεύοντας την καθημερινότητα και επιδεινώνοντας την ποιότητα της ζωής του. Άλλωστε, το εσωτερικό τοίχωμα του οισοφάγου δεν είναι φτιαγμένο για να εκτίθεται στα οξέα του στομάχου για πολύ, με συνέπεια τα συμπτώματα να γίνονται σταδιακά όλο και πιο έντονα. Το πρώτο σύμπτωμα της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης είναι το κάψιμο στο στήθος ή αλλιώς η γνωστή καούρα, ενώ η εν λόγω πάθηση μπορεί να συνοδευτεί επίσης από κάψιμο στον λαιμό, βραχνάδα, πονόλαιμο, δυσκολία στην κατάποση, ναυτία, πόνο στο στομάχι, βήχα ή ακόμα και δύσπνοια, αλλά και αίσθηση παλινδρόμησης υγρών.

Από την άλλη πλευρά, το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου είναι μια διαταραχή της λειτουργίας του παχέος εντέρου, που, αν και δεν απειλεί τη ζωή του πάσχοντα, μπορεί να γίνει καθημερινός εφιάλτης. Τα βασικότερα συμπτώματά του είναι το φούσκωμα, η διάρροια ή η δυσκοιλιότητα, ο έντονος κοιλιακός πόνος και συχνά οι ατελείς κενώσεις.

Αλόη βέρα και μαστίχα Χίου, δύο πολύτιμοι σύμμαχοι, στην αποτελεσματική αντιμετώπιση τους

Και οι δύο παθήσεις στέλνουν όλο και περισσότερους ανθρώπους τα τελευταία χρόνια στον γιατρό. Μπορούμε όμως να περιορίσουμε με φυσικό τρόπο τα ενοχλητικά τους συμπτώματα; Στη φύση υπάρχουν δύο πολύτιμοι σύμμαχοι που μπορούν να μας ανακουφίσουν από την γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση και το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου: πρόκειται για την αλόη βέρα και τη μαστίχα Χίου, δύο φυσικούς «θησαυρούς» που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στις διαταραχές του πεπτικού συστήματος.

Η αλόη βέρα και δη ο χυμός της έχει έντονη αντιφλεγμονώδη δράση, που μπορεί να συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στη μείωση των συμπτωμάτων της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης και μάλιστα της καούρας, που είναι και η βασικότερη της ενόχληση. Επίσης έχει καταπραϋντική δράση στον ερεθισμό του παχέος εντέρου, αντιμετωπίζοντας διαταραχές του πεπτικού συστήματος, όπως είναι το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου και τα έλκη, ενώ συμβάλλει στην πέψη και στην εύρυθμη λειτουργία του εντέρου. Ενισχύει επιπλέον τον οργανισμό απέναντι σε πολλαπλά μέτωπα, αφού έχει σημαντική αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη, αντικαρκινική και αντιμικροβιακή-αντιΐκη δράση.

Την ίδια ώρα ευεργετικές ιδιότητες για παθήσεις όπως η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, οι φλεγμονώδεις νόσοι του εντέρου και του στομάχου, τα έλκη στομάχου και το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, διαθέτει και η μαστίχα Χίου, η οποία διευκολύνει επίσης την πέψη και καταπολεμά τη δυσπεψία. Άλλωστε, στη μαστίχα Χίου εντοπίζονται ούτε μία ούτε δύο ούτε τρεις, αλλά 70 ουσίες με φαρμακευτικές δράσεις που θωρακίζουν την υγεία μας.

Ο ιδανικός συνδυασμός του Kaloe πόσιμου Gel Αλόης με Μαστίχα Χίου

Τι καλύτερο λοιπόν για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης και του ευερέθιστου εντέρου από το να συνδυασθούν οι θεραπευτικές ιδιότητες των δύο αυτών φυσικών θησαυρών. Η γέλη της αλόης βέρα και η μαστίχα Χίου φτιάχνουν μαζί έναν φυσικό χυμό υπερτροφή για τον ανθρώπινο οργανισμό, που ακούει στο όνομα «Kaloe πόσιμο Gel Αλόης με Μαστίχα Χίου» και είναι η πρώτη παγκοσμίως φόρμουλα που συνδυάζει τις πλέον αποδεδειγμένες φαρμακευτικές ιδιότητες της μαστίχας Χίου με τα ευεργετικά για την υγεία θρεπτικά συστατικά της αλόης.

Πέραν της σημαντικής βοήθειας που προσφέρει στην πρόληψη, αποκατάσταση και καταπράυνση παθήσεων του πεπτικού συστήματος, το πόσιμο Kaloe Gel Αλόης με Μαστίχα Χίου συμβάλλει επίσης στην επούλωση τραυμάτων, στην ανάπλαση της επιδερμίδας και στην αντιγήρανση, έχει σημαντική αντιμικροβιακή, αντιφλεγμονώδη, αντικαρκινική και αντιοξειδωτική δράση, ενώ θετική είναι και η επίδρασή του στη λειτουργία του ήπατος και στη στοματική υγιεινή. Συμβάλλει επίσης στη ρύθμιση των τιμών των λιπιδίων και του σακχάρου αίματος, δρα προστατευτικά για την καρδιά και τα αγγεία, ενώ βοηθά και στην ενίσχυση της τριχοφυΐας.

Το πόσιμο Kaloe Gel Αλόης με Μαστίχα Χίου περιλαμβάνει γέλη αλόης (96%), μαστιχέλαιο, στέβια, βιταμίνη C, κόμμι ξανθάνης, κιτρικό οξύ και σορβικό κάλιο. Η δε συνιστώμενη δοσολογία του είναι δύο κουταλιές της σούπας το πρωί και δύο το απόγευμα.

Βρείτε το πόσιμο Kaloe Gel Αλόης με Μαστίχα Χίου με προσφορά και στη χαμηλότερη τιμή στο www.aloemarket.gr ή με ένα κλικ στο https://bit.ly/3t8royM

>